Bemutatkozás

Csapatunk tapasztalt fotósokból és videósokból áll. Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, ezért folyamatosan képezzünk magunkat és mindíg a legjobb minőségű eszközökkel dolgozunk. Több mint 10 éve örökítjük meg a pillanatokat. 2015 évtől légifelvételekkel (légivideó és légifotó) tesszük egyedivé alkotásainkat. Csapatunk létszámát a megrendelt munkához igazítjuk. A légifelvételeket (drónvideó) készítő pilóta mellett dolgozhat fotós, videós, hangmérnök is. Otthon vagyunk földön, vízen, levegőben.

Professzionális minőség

Tudjuk, hogy a minőségi munkához elengedhetetlenek a kiváló minőségű eszközök, de ezek önmagukban nem garantálják a professzionális minőséget. Ezért alkalmazzuk az évek alatt megszerzett szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat. Így a rendelkezéseinkre álló magas technikai színvonat képviselő eszközökkel a legjobb minőséget tudjuk biztosítani. Tudjuk, hogy a legtöbbet csak minőségi fényekkel lehet elérni, a filmes hatás érdekében pedig folyamatosan figyelünk a képkivágásra, a finom kameramozgásokra, és az alkalmazott digitális utómunkára.

Keressen minket

Dávida Róbert

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06 30 274 9187

Nézze meg filmjeinket Ultra HD felbontásban!